Utazás

Gyerekkorom óta szeretek utazni. Majd több mint 20 éven keresztül zenészként körbejártam a világot. Japán, Afrika, Európa szinten minden országában jártam.

Sőt, igazából annyit utaztam, hogy egy héttel később, már nem is tudtam hol jártam múlt héten.

Akkor még nem fotóztam, csak figyeltem a tájat. Mindig is érdekelt új kultúrákat megismerni, helyi emberekkel beszélni és talán ami a legjobban érdekelt az a gasztronómiája az adott helynek. Véletlen lenne, hogy az egyik legfőbb területem az ételfotózás?

Amióta elkezdett a divat is érdekelni és külföldi munkáim is lettek, megszaporodtak az utazós jellegű fotóim.

Bár sokan gondolják, hogy mennyi mindent láttam zenészként, ha ennyi helyen jártam, de ez nem így van. Mégha minden pillanatot ki is használtam és alvást nem kímélve hajnalban sétáltam Isztambulban a Bosphorus hídjához, sokszor tényleg csak jöttünk, mentünk és nem volt idő nézelődni.

Szabadúszó fotósként és videósként most már igyekszem a külföldi útjaim sorát úgy igazítani, hogy előtte, vagy utána legyen egy kis időm körülnézni. Szeretném megörökíteni fotómban azt a különleges képet, amit látok. Nem az átlagos fotókat akarom elkészíteni, hanem mindig más szemszögből, egyedien közelíteni a dolgokhoz.

Örülök, hogy ez lett a munkám és Párizs utcáit fotózhatom, vagy a Jordán sivatagban kaphatom lencsevégre a felkelő napot.

KÖVESS INSTAGRAM -on, hogy lásd épp merre járok!