Esküvő

Esküvő fotót, vagy videót szeretnétek, de többre vágytok, mint az átlagos vakuval készült képek? Számotokra is unalmas a 20 perces esküvő videó?

Szeretitek a szépet és művészi dolgokat?

Nem az a lényeg, hogy mennyit, hanem hogy milyen minőségben?

Akkor nagy valószínűséggel én leszek a fotósotok, videósotok.

Egyedi, különleges látásmóddal fotózom.

Saját életem is különleges, művészi világban élem, így pontosan tudom, mire van szükséged. Tőlem nem kapsz standard, pózolós fotókat, vagy amiket ezer másik helyen látsz. Viszont kaptok sok kreatív ötletet, amiben, ha benne vagytok a végeredmény egy különleges fotósorozat lesz, akár jegyesfotózáson, akár az esküvő alkalmával.

Szerencsére nekem a fotózás nem munka, hanem egy művészeti kifejezés. Ebben pedig mindig a legtökéletesebbet szeretném adni és a legtöbbet kihozni. Ez azt is jelenti, hogy a legtöbbet szeretném kihozni belőletek, hogy az esküvői fotóitokra úgy tekintsetek vissza, mint a legtökéletesebb nap lenyomatára.

Szeretnétek, hogy ne csak lefotózzanak, hanem esetleg stílustanácsokat is kapjatok? Nagy körültekintéssel figyeljenek, ha netán véletlen begomboltad a zakó alsó gombját, amit amúgy nem kéne?

Ha nem a szokásos lagzira készültök, hanem meghitt pillanatra vágytok akár az erdő mélyén, vagy a Balaton partján, netán toszkániában, vagy Bali tengerpartján én abban is benne vagyok. Sőt! Jobban szeretem a nem szokványos, különleges helyszínt, mint amit mindenki más megszokott.

Nekem nem probléma, ha netán hegyet kell mászni egy tökéletes jegyesfotóért a kora reggeli napfelkeltében, vagy várni a parton a napnyugtát, hogy elkészüljön az az egy fotó.

Nálam nem találsz csomag ajánlatokat, mert mindenkinek más az igénye, így személyre szabottan dolgozom, mint egy igazi szabó.