Mr-szakall-01

Már gyerekkoromban is modellkedtem, majd a zenei pályát választva a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán végeztem 2007-ben. Az utóbbi években, mint szakállas modell, nagy figyelmet kaptam. Innentől pedig már csak egy ugrás volt, hogy a hazai és nemzetközi reklámok mellett több céggel kiemelt kapcsolatba kerüljek.

2014-ben a MasterCard nagyköveteként A We Love Budapesttel közösen részt vettem több kampányban is, valamint végigjártam a hazai fesztiválokat. Tavaly nyáron kijutottam Olaszországba a Pitti Uomo-ra, mely a legizgalmasabb és legmeghatározóbb férfi divateseménynek számít. Szerepeltem többek között a New York Times közösségi oldalán és a Huffington Post-on is.

Az idei év szintén izgalmasan alakul. Több külföldi koncert, fotózás, reklámfilm és forgatás áll mögöttem, amikor épp nem a konyhában vagyok. Óriási megtiszteltetés és öröm, hogy 2016-tól kiemelt támogatóm lett az Olympus, így a legújabb és stílusomhoz legközelebb álló fényképezővel a PEN-F-el készíthetem fotóimat. Rengeteget fogok utazni (Svájc, Algéria, Dánia, Afrika, Olaszország), hamarosan pedig a Battila Eyewear-el közösen belevágok saját napszemüveg kollekciómba.

Kiemelt támogatók

Galéria

Folyamatosan keresem a kollaborációkat. Ha valami miatt eddig nem találtam volna rád, de te úgy érzed szívesen együttműködnél, írj nekem!
Powered by keepvid themefull earn money